Laden Evenementen

Mediterrane zon, kristal helder water, uitgestrekte bossen, bezielende yoga, rustgevende, helende meditatie en prachtige live muziek! Een ideale yogavakantie op één van de mooiste locaties van Frankrijk.

Samen met Iris Kroes op harp ( winnares van de Voice of Holland )

In de Côte du Rhone streek, op een schitterende plek aan de rivier de Cèze, ligt camping La Vallee Verte. Vlakbij de Mont-Ventoux waar je rust en ruimte combineert met meditatie en yoga. Vijf dagen (van maandag t/m vrijdag) inspirerende yogalessen op de mooiste locaties met live zang en muziekbegeleiding. Iedere ochtend 3 uur yoga en meditatie bij de rivier, een klooster of op een heuveltop met adembenemend uitzicht! Aansluitend een verantwoorde lunch op de locatie. We sluiten de week af met een meditatief concert.

De prijs is inclusief alle lessen, powerlunch en meditatief concert. Je verblijf op het domein La Vallée Verte kun je apart boeken met 25% korting (*). Mocht je je familie of vrienden mee willen nemen, dan zijn er voor hun geen extra verblijfkosten!

(*) Op basis van 7 nachten. Jouw verblijf kan een unieke kampeerplek aan de rivier zijn of een sfeervolle accommodatie met uitzicht op de vallei.

De volgende yogaweken zijn van 8 t/m 12 juli 2019 & 9 t/m 13 september 2019!

 

 

Kijk voor de meest actuele Yoga in Concert agenda op www.yogainconcert.nl